_Proof_ 65 Жалоба Опубликовано 17 мая 1. Mudrec 2. IP шо і на форумному акаунті 3. db 4. Щойно 5. MRS 6. Я дуже вибачаюсь, насправді не було навіть в думках дбшити, хотів забрати людей знизу, але коли побачив якудзу, то вирішив летіти назад на дах, намагався не зачепити, що і можна побачити на моєму відео, не перекривав боком, як то завжди роблять при дб, а просто летів на дах. На моєму відео видно, що я пропускав літак, але класна синронізація на сервері, ставлю лайк. Прошу розбанити, дбшити не хотів, це нещасний випадок. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
avice666 38 Жалоба Опубликовано 17 мая ось як, значить на форумі пишеш тільки українською а в грі на кацапській Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
_Proof_ 65 Жалоба Опубликовано 17 мая 1 минуту назад, avice666 сказал: ось як, значить на форумі пишеш тільки українською а в грі на кацапській Тут можна відразу перекласти двома натисками кнопки, якщо не деган, а там так ніззя Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Dimka_Vrn 1 407 Жалоба Опубликовано 19 мая (изменено) Я твою мову не пониаю, сорри, но судя по видео там дб и было это спецом Изменено 19 мая пользователем Dimka_Vrn 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение