-
Публикаций
235 -
Посещение
-
Победитель дней
4
-
Є подібний скріпт, який показує, хто за кермом літака, якщо на нього навестись і чи замкнутий літак, так цей скріпт не заборонений, хоча по суті ж вх, правильно? Але ж насправді і смішна твоя претензія, яка різниця знає він дистанцію чи ні, в чому тут перевага? Ти стріляв з мосту і нормально попадав, а була б якась різниця, якби ти знав відстань? Брєд.
-
Так у даркнеса немає автохіла, у нього теж автозакуп - мінералки, а хілиться він вже сам, натискаючи лкм.
-
Да ладно, серьезно только в раздел? 7. Запрещено находиться на респаунах банд/мафий и неподалёку(в радиусе радара) от них в дни захватов, а также караулить/сажать состав во время выезда на захваты/отхваты/откаты. Также запрещено производить посадку преступников в радиусе с захватываемой террриторией (при обыске на вашем радаре не должно быть видно захватываемой территории). Участников других банд/мафий, которые не относятся к захвату/отхвату/откату, сажать разрешается. Правило распространяется на игроков с цветом/одеждой. (Любой интерьер относится также к этому пункту)Наказание: КПЗ 60 минут.
-
Лол, це не багоюз, він сів і поїхав далі, а не вийшов далі стрілятись.
-
А де повідомлення в чат, що він юзнув їжу? Бо, коли він сів в хаммер і там протис /eat, то повідомлення в чаті є і в тому випадку мало б бути, бо воно завжди відображається в чаті. Видно ж, що тут щось не так чи не правда?
-
Тут можна відразу перекласти двома натисками кнопки, якщо не деган, а там так ніззя
-
А як же баг, що коли виходиш з транспорту, то дальність проходить? Якщо це бан, то буду просити банити кожного, хто мене дамажить із іншого кінця радара, бо зараз мені всі модери відмовляють і пишуть, що це баг виходу з транспорту.
- 21 ответ
-
- 1
-
-
1. Mudrec 2. IP шо і на форумному акаунті 3. db 4. Щойно 5. MRS 6. Я дуже вибачаюсь, насправді не було навіть в думках дбшити, хотів забрати людей знизу, але коли побачив якудзу, то вирішив летіти назад на дах, намагався не зачепити, що і можна побачити на моєму відео, не перекривав боком, як то завжди роблять при дб, а просто летів на дах. На моєму відео видно, що я пропускав літак, але класна синронізація на сервері, ставлю лайк. Прошу розбанити, дбшити не хотів, це нещасний випадок.
- 3 ответа
-
- 1
-
-
@Dar_GensuraYзабий х*й, воно того не варте, рішення модерів на гу це верхівка айсберга, насправді все набагато глибше, починаючи від того, як прописані ці правила, до того, хто виносить кінцеві рішення. Я не згоден з рішенням по цій скарзі, але писати скаргу в цей розділ немає сенсу, бо тут точно похуй на розбір. Я не говорю того, що не я стріляв, просто це була відповідь на стрільбу по мені, жаль я не зберіг відео цього, тому й не згадував про це, а оперував лише тим, що є. Насправді, коли пишеш репорт на когось з арми, а в цей час 4 з 5 активним модерів також грають за арму на взх і навіть не можуть банально прибрати фуру в проїзді, в якому заборонено блокувати, то про що мова. І моя претензія в цій скарзі була лише та, що "самооборона" - це не те, що може бути в території взх, де всі стріляють один по одному, в правилі для закона "самооборона" прописана, коли і закон, і бандит вже знаходяться за межею взх, а не коли закон біжить через 3 пізди коліно з тери взх з бронею і 160 хп, щоб убити бандита біля аммо 19 (гіперболізую (лише про аммо)). Просто коли пишеш таку скаргу, то це не приймається, бо бачте кіллстат. На кожному взх безліч порушень з боку закона, але жоден модер не слідкує, бо теж грає за якусь із сторін, це нікому не треба. Бажання грати все менше, а влаштовувати розбірки на форумі взагалі немає, тому можете закривати скаргу навіть без стандартного "отказано". Інна, це тебе не красить.
- 21 ответ
-
- 7
-
-
Лол, я так само переводжуся, коли бачу, що першою летить пустишка, а за нею склад.
-
Бачу ти з ютубом не дуже ладнаєш. Але все одно, все, що я хотів написати, я написав вище, додати більше нічого.
-
Відео топ, я згоден.
-
Співчуваю
-
Ну тоді пиши своєю мовою, в гугл хром є вбудований перекладач, всі то зрозуміють. І він мені не корєш, щоб я його дефав, просто я розумію, що тут не все так, як пише топікстартер, я розумію, що тут правда на стороні Миколи. І я впевнений, що на сторону топікстартера встануть купа хейтерів Миколи, які уявлення не мають про ситуацію. А якщо я не встану на сторону Миколи, то мало хто встане, тому я тут і я можу зрозуміло розписати, чому саме Микола тут правий.
-
Прикол у тому, що я знаю не одну мову, вашу русняву використовую лише на цьому сервері і на цьому форумі, коли мені треба максимально точно і швидко досягти відповіді, тому що мабуть у вашому яндексі немає автоперекладу, а окремо перекладати не вистачає мізків