-
Публикаций
332 -
Посещение
-
Победитель дней
4
-
@WarWar.может отпишешь?
-
Жалобы на игроков: багоюзы, читы, нарушение устава ради кика
_Proof_ ответил [GY]BARS в теме Жалобы на Игроков
1. Mudrec 2. [h.a]stifler 3. Присядка 4. -
Микола не чітер, він не виразка сервера, десь переборщив, буває, але я розумію його невдоволення.
-
@Outbreak.кстати, вот тебе второй момент
-
Mudrec d3from я не шарю в читах, но как-то очень бистро хп уходит, особенно второй момент - стоя, на дистанции, серьезно?
-
1. Без понятия чей кар, стоял нрг, я просто взял 2. Зачем стрелять?
-
И шо? Я когда хочу, тогда и заливаю жб. Нарушения били?
-
1. Mudrec 2. zmey.w.obw 3. dm 4. https://postimg.cc/gallery/H8j3BvC 2. ali. 3. dm 4. 2. d3from 3. db 4.
-
Так ти ж один з тих, кому варто завдячувати появі цього правила
-
@Vileти видишь поезд? я не вижу
-
1. Ну да после слов "вьебу тебя", он конечно же не хотел убить меня 2. "Неоднократно бил кикнут"? Пандора кикнул один раз и написал, что перепутал, спроси у него. 3. Мне не запрещено бить на поезде, я никому не мешал, фургон ничей не топил, просто смотрел, как играет твою любимий хихи, которий играл максимально против грув, что можно увидеть на видео више от даркнеса, он толкал фургон грув, топил его, что не входит в обязательства лспд, но ти же лидер лспд, тебе виднее. 4. Меня убил вообще не на поезде + какая там может бить зачистка, где он стреляет по грув? Поезд не там и его уже разгрузили. Подумай над етим.
-
Все клас, але ось це своє твердження ти чимось підкріпиш? Бо я продемонстрував як все було, я просто стою на своєму будинку, з якого м4 не дістає в терру. Ти 20 секунд втикаєш і народжуєш найтупішу ідею - задмити мене біля дому. 4 хвилини тому ти вже так зробив, тому ти знав, що це мій дім + бачив мітку. Ти обісраний з голови до ніг, чєл. P.S. Підписуйся на Bihus.info і не тільки почуєш, а й побачиш ще більше цікавого.
-
Чєл, ти насрав собі в штани.
-
ахахахахах, "дефаю терру". Для тебе заллю весь відкат, який в мене зберігся. Мій будинок не в террі, я з нього не дістаю з м4 ні по кому. Те, що я стою біля свого будинку, абсолютно моя справа. Ти прийшов з терри до мене, знаючи, що це мій будинок. + ти мене вже вбивав біля будинку, але вирішив зробити це знову https://postimg.cc/gallery/2BH1qyz
-
Dm na metke schitaetsya s pervogo raza, igrok vidit, chto ya stoyu na metke, on znaet, chto eto moy dom