Перейти к содержанию

_Proof_

Ангелы
  • Публикаций

235
  • Посещение

• Победитель дней

4

Весь контент _Proof_

1. enigma

Є подібний скріпт, який показує, хто за кермом літака, якщо на нього навестись і чи замкнутий літак, так цей скріпт не заборонений, хоча по суті ж вх, правильно? Але ж насправді і смішна твоя претензія, яка різниця знає він дистанцію чи ні, в чому тут перевага? Ти стріляв з мосту і нормально попадав, а була б якась різниця, якби ти знав відстань? Брєд.
  2. enigma

Так у даркнеса немає автохіла, у нього теж автозакуп - мінералки, а хілиться він вже сам, натискаючи лкм.
  3. лвпд

Да ладно, серьезно только в раздел? 7. Запрещено находиться на респаунах банд/мафий и неподалёку(в радиусе радара) от них в дни захватов, а также караулить/сажать состав во время выезда на захваты/отхваты/откаты. Также запрещено производить посадку преступников в радиусе с захватываемой террриторией (при обыске на вашем радаре не должно быть видно захватываемой территории). Участников других банд/мафий, которые не относятся к захвату/отхвату/откату, сажать разрешается. Правило распространяется на игроков с цветом/одеждой. (Любой интерьер относится также к этому пункту)Наказание: КПЗ 60 минут.
  4. op4ik

Лол, це не багоюз, він сів і поїхав далі, а не вийшов далі стрілятись.
  5. op4ik

А де повідомлення в чат, що він юзнув їжу? Бо, коли він сів в хаммер і там протис /eat, то повідомлення в чаті є і в тому випадку мало б бути, бо воно завжди відображається в чаті. Видно ж, що тут щось не так чи не правда?
  6. unban

1. Mudrec 2. IP шо і на форумному акаунті 3. db 4. Щойно 5. MRS 6. Я дуже вибачаюсь, насправді не було навіть в думках дбшити, хотів забрати людей знизу, але коли побачив якудзу, то вирішив летіти назад на дах, намагався не зачепити, що і можна побачити на моєму відео, не перекривав боком, як то завжди роблять при дб, а просто летів на дах. На моєму відео видно, що я пропускав літак, але класна синронізація на сервері, ставлю лайк. Прошу розбанити, дбшити не хотів, це нещасний випадок.
  7. unban

Тут можна відразу перекласти двома натисками кнопки, якщо не деган, а там так ніззя
  8. unban

А як же баг, що коли виходиш з транспорту, то дальність проходить? Якщо це бан, то буду просити банити кожного, хто мене дамажить із іншого кінця радара, бо зараз мені всі модери відмовляють і пишуть, що це баг виходу з транспорту.
  9. moonshine

@Dar_GensuraYзабий х*й, воно того не варте, рішення модерів на гу це верхівка айсберга, насправді все набагато глибше, починаючи від того, як прописані ці правила, до того, хто виносить кінцеві рішення. Я не згоден з рішенням по цій скарзі, але писати скаргу в цей розділ немає сенсу, бо тут точно похуй на розбір. Я не говорю того, що не я стріляв, просто це була відповідь на стрільбу по мені, жаль я не зберіг відео цього, тому й не згадував про це, а оперував лише тим, що є. Насправді, коли пишеш репорт на когось з арми, а в цей час 4 з 5 активним модерів також грають за арму на взх і навіть не можуть банально прибрати фуру в проїзді, в якому заборонено блокувати, то про що мова. І моя претензія в цій скарзі була лише та, що "самооборона" - це не те, що може бути в території взх, де всі стріляють один по одному, в правилі для закона "самооборона" прописана, коли і закон, і бандит вже знаходяться за межею взх, а не коли закон біжить через 3 пізди коліно з тери взх з бронею і 160 хп, щоб убити бандита біля аммо 19 (гіперболізую (лише про аммо)). Просто коли пишеш таку скаргу, то це не приймається, бо бачте кіллстат. На кожному взх безліч порушень з боку закона, але жоден модер не слідкує, бо теж грає за якусь із сторін, це нікому не треба. Бажання грати все менше, а влаштовувати розбірки на форумі взагалі немає, тому можете закривати скаргу навіть без стандартного "отказано". Інна, це тебе не красить.
  10. [ICE].GAMERPROKILLAZ

Лол, я так само переводжуся, коли бачу, що першою летить пустишка, а за нею склад.
  11. Бачу ти з ютубом не дуже ладнаєш. Але все одно, все, що я хотів написати, я написав вище, додати більше нічого.
  12. Ну тоді пиши своєю мовою, в гугл хром є вбудований перекладач, всі то зрозуміють. І він мені не корєш, щоб я його дефав, просто я розумію, що тут не все так, як пише топікстартер, я розумію, що тут правда на стороні Миколи. І я впевнений, що на сторону топікстартера встануть купа хейтерів Миколи, які уявлення не мають про ситуацію. А якщо я не встану на сторону Миколи, то мало хто встане, тому я тут і я можу зрозуміло розписати, чому саме Микола тут правий.
  13. Прикол у тому, що я знаю не одну мову, вашу русняву використовую лише на цьому сервері і на цьому форумі, коли мені треба максимально точно і швидко досягти відповіді, тому що мабуть у вашому яндексі немає автоперекладу, а окремо перекладати не вистачає мізків
  14. Запитай у свого дружка сєржа, хоча в мене є сумніви, що він ще пам'ятає.
  15. У нього 4 перемоги і одне друге місце у 8 івентах /drift, які присутні в цій темі, мабуть же тіп знає, як набирати очки, навряд від буде під завершення мати 4к. https://imgur.com/a/VK9DdHX У нього репутація чистіша за твою на цьому сервері. Я розумію, що це не доказ, але знаючи його і тебе, то на 99% віриться йому. Зрозуміло, що після цього від нього вимагатимуть більше доказів у подальшому, але і він це теж розумітиме. Але коли є на сервері такі гнилі люди, то навіть це не завжди допомагає.
  16. Ти ж своїм відео підтвердив його скріншот, на твоєму відео у нього більше 100 хп, далі ти стрибаєш до нього на кар, а далі на скріншоті у Миколи ти все там же стоїш на карі, а у нього менше 20 хп, де ж вони поділись? Ну так, ці цифри після того, як баварія збив очки Миколі.
  17. DarkSide

Немає сенсу, але пишеш. Тобі треба не мут в грі, а пизди в житті давати
  18. soft

З цього відео видно, що не сам, там мінімум троє
  19. Хитман

Згоден, кікаємо фейсбоя
  20. Армия

1. Mudrec 2. понятия не имею, на форуме подписан penokeo, возможно kennyfucker 3. отказ жб 4. Поясню: стоял возле своего дома, после обиска предупредил, что я у дома, армеец должен убедиться, что ето мой дом, если иконки не видно, а не видно ее из-за текстур балкона. В любом случае я у своего дома, армеец предупрежден, предоставляет какой-то дурацкий скрин, когда на моем видео все видно.
  21. Армия

Лол, а что нормального ответа не нашлось? Или ума не хватило придумать оправдание?
  22. ?

Прикольна в тебе стрільба в кінці, спочатку по своєму стріляєш, потім відліпляєш приціл, а згодом приціл на мертвому everywhere. Можете не писати, що я нічого не шарю в чітах, тому що так і є, а це лише просто спостереження.
  23. почет

Вопрос: а дом был лично сигмы, когда был у него, или он держал фракционный дом?