Перейти к содержанию

Таблица лидеров

Популярный контент

Показан наиболее популярный контент 15.05.2025 во всех областях

1. 1 балл
    @Dar_GensuraYзабий х*й, воно того не варте, рішення модерів на гу це верхівка айсберга, насправді все набагато глибше, починаючи від того, як прописані ці правила, до того, хто виносить кінцеві рішення. Я не згоден з рішенням по цій скарзі, але писати скаргу в цей розділ немає сенсу, бо тут точно похуй на розбір. Я не говорю того, що не я стріляв, просто це була відповідь на стрільбу по мені, жаль я не зберіг відео цього, тому й не згадував про це, а оперував лише тим, що є. Насправді, коли пишеш репорт на когось з арми, а в цей час 4 з 5 активним модерів також грають за арму на взх і навіть не можуть банально прибрати фуру в проїзді, в якому заборонено блокувати, то про що мова. І моя претензія в цій скарзі була лише та, що "самооборона" - це не те, що може бути в території взх, де всі стріляють один по одному, в правилі для закона "самооборона" прописана, коли і закон, і бандит вже знаходяться за межею взх, а не коли закон біжить через 3 пізди коліно з тери взх з бронею і 160 хп, щоб убити бандита біля аммо 19 (гіперболізую (лише про аммо)). Просто коли пишеш таку скаргу, то це не приймається, бо бачте кіллстат. На кожному взх безліч порушень з боку закона, але жоден модер не слідкує, бо теж грає за якусь із сторін, це нікому не треба. Бажання грати все менше, а влаштовувати розбірки на форумі взагалі немає, тому можете закривати скаргу навіть без стандартного "отказано". Інна, це тебе не красить.
  2. 1 балл
    Интересно, а кто после бана кому поставил ноутбук на спину, так сказать отпраздновать: ты своему кенту или он тебе? Вот в чем основной вопрос p.s у тя друк кстати козяву свою о монитор вытер
  3. 1 балл
    Не знаю, что смешнее, твой комментарий или то, что кто-то аммо рм за реал купил)
  4. 0 баллов
    1. MISTER_B00GIE 2. jN.DOBERMAN and Bungee_stoner 3. Продажа виртов и аммо рм за реал 4. https://ibb.co/21ycYyyr пхпхпххппхаххахпхпхпхпхпхпхпхп *** снова не сдержался сук Аксон, закрыв тему, приходится создавать новую…. В дискорде молчишь… Вообшем не надо никаких логов!!! Накажите двух игроков за нарушения правил сервера, блокировкой акка, а именно добермана а.к.а человека чья форма головы похожа на залупу и бунги_стонера с детскими усиками )) чей ранец уже собран к завтрашнему утру